VIDEO. Biden, mesaj puternic pentru Republica Moldova: Doamnă președinte Maia Sandu, suntem mândri să stăm alături de dumneavoastră

0
203

Joe Biden s-a adresat în timpul discursului susținut la Varșovia și Maiei Sandu, președinta Republicii Moldova, cerând audienței aplauze pentru ea. „Ne dorim ca și oamenii din Moldova să trăiască în libertate. Doamnă președinte Sandu, suntem mândri să stăm alături de dumneavoastră”, a spus președintele Statelor Unite.

„Ne dorim ca și oamenii din Moldova să trăiască în libertate. Determinarea poporului moldovean de a trăi în libertate, atunci când câștigarea independenței i-a dus pe calea aderării la Uniunea Europeană. Președintele Maia Sandu se află aici, astăzi, sunt mândru să fiu alături de dumneavoastră și de poporul iubitor de libertate al Moldovei. Vă rog, oferiți-i un rând de aplauze!”, a spus Joe Biden în discursul rostit la Castelul Regal din capitala poloneză. Preşedinta Republicii Maia Sandu se află la Varşovia, unde a asistat la discursul liderului american.”

Citește mai mult la: /www.digi24.ro/stiri/externe/ue

Lasă un răspuns