Stire tematica: Uruguay

Amos News : 2016, un an de crestere organica sustinuta pentru Arval - 04-04-2017

Wednesday 05 April 2017

2016, un an de crestere organica sustinuta pentru Arval - 04-04-2017

La nivel global, cresterea organica a flotei Arval a fost de 8.4% in anul 2016, depasind semnificativ tinta de crestere medie initiala de 6%. O crestere sustinuta atat de pietele istorice Arval din Franta, Marea Britanie, Spania si Italia, cu un procentaj ascendent total al flotei de 7% si o crestere din doua cifre in mai multe tari precum Austria (15%), Brazilia (14%), Ungaria (10%), Luxemburg (13%), Polonia (15%) si Republica Ceha (19%).

De-a lungul anului, Arval a lansat programul european de intregrare GE Fleet Services, ce a fost achizitionat de companie la finalul anului 2015. Incluzand mai mult de 160,000 autovehicule in 12 tari, acest program continua cu succes. Mai mult de 900 de angajati s-au alaturat companiei, impartasind entuziasmul si talentul lor si astfel contribuind la dezvoltarea ARVAL si la dobandirea unor importante succese operationale si comerciale.

Arval este prezent in 28 de tari, ca urmare a achizitionarii Relsa in Brazilia si aliantei cu acelasi grup in Peru si Chile. Cu aproximativ 30,000 de autovehicule in administrare in aceste trei tari, Arval isi consolideaza pozitia in America Latina. The Element-Arval Global Alliance - piatra de temelie a afacerilor internationale ale companiei – se extinde prin intampinarea unui nou membru, RDA Renting, ce opereaza in Argentina si Uruguay. The Alliance cuprinde astazi 50 de tari si ofera flotelor internationale un nivel de inalta calitate.

Toate acestea au condus compania catre un eveniment important: 1 milion de autovehicule in leasing operational Arval in luna noiembrie a anului trecut. Aceasta performanta fara precedent consolideaza leadershipul Arval pe piata de leasing multibrand europeana si pozitia sa cheie in industrie la nivel mondial.

"2016 a fost un an extraordinar pentru Arval", declara Philippe Bismut, CEO Arval. "Atingerea cifrei de 1 milion de autovehicule in flota Arval a marcat un moment memorabil in istoria companiei noastre. Ea simbolizeaza succesul strategiei si angajamentul constant al echipei noastre“.

Arval Romania: success prin calitatea serviciilor
Arval si-a consolidat pozitia pe piata din Romania inregistrand o crestere de 9% a flotei in leasing operational full-service si o impresionanta crestere de 23% a numarului de clienti. Performantele realizate de Arval Romania in 2016 sunt rezultatul direct al investitiilor in dezvoltarea calitatii oferite clientilor companiei si implicit utilizatorilor care conduc masinile Arval.

“2016 s-a aliniat tendintei exacte a ultimilor ani ai Arval Romania, aducand cresteri sistematice ale flotei, ale numarului angajatilor si noilor clienti, precum si o crestere a performantei si consistentei afacerii noastre. Preocuparile noastre constante fata de nivelul de expertiza a consultantilor nostri si excelenta in livrarea serviciilor au constituit bazele acestei cresteri.  Feedback-ul ce vine de la clientii nostri, transpus intr-un NPS (Net Promoter Score), imbunatatit constant de-a lungul anului, reprezinta confirmarea angajamentului companiei fata de clienti si adeziunea la valorile Arval, excelent rezumate in sloganul nostru: “We care about cars, we care about you.” declara Dan Boiangiu, General Manager Arval Romania. 
 


Autor:
<< back to overview ::: Index stiri ::: Reuniune de urgenta a tarilor din Mercosur asupra crizei din Venezuela. Confruntari intre protestatari si fortele de ordine, pe stazile din Caracas >>
| | Accesari: 4423 |

English Espańol Română

Consulul Onorific

al Republicii Orientale Uruguay
 la București

15 apr.1992-12 febr.2009

Octavian Andronic


Galería


Nicolae Iorga by Luis Haro Dominguez
Album: Great Romanian Personalities in the Uruguayan Graphic Art

Cine este online

8 anonymous users and 0 registered users online.

You are an unregistered user or have not logged in.