Stire tematica: Uruguay

Amos News : Philips TV a lansat noua colectie - 14-03-2017

Wednesday 15 March 2017

Philips TV a lansat noua colectie - 14-03-2017

Noua gama Philips TV poarta haina succesului, eroul zilei fiind Black Star, modelul captivant atat de asteptat. Atractiv, subtire si fiabil: varful de gama, cu tehnologiile de succes Ambilight si Ultra HD, aduce camera de zi la viata. Ca si restul modelelor, Black Star se mandreste cu o claritate incredibila si cu o paleta de culori extrem de bogata, alaturi de negrul cel mai intens. Rezultatul este o imbunatatire generala a performantei de 50% in materie de corectare a sursei, claritate, culoare si contrast . Noua gama Philips TV are un design premium european de top, adaugand stil si eleganta in orice camera. 
 

Incantare pentru ochi
Black Star este cel de-al doilea televizor Philips Premium OLED si UHD de 55”. Black Star te impresioneaza acolo unde ochiul este mai sensibil: miscare, contrast, culoare, claritate si sursa. Culorile prind viata, iar Ambilight face ca ecranul sa para si mai mare. Celelalte modele sunt la fel de atractive. Philips 7502 este cunoscut ca fiind ‘Pixel Precise’, cu o imagine 4K Ultra Slim LED si un sunet de neegalat. Sunt pregatite pentru a fi achizitionate si televizoarele ‘Ultra High Def’ Philips 6412, si ‘Floating 4K’ – modelul Philips 6482 Ultra Slim LED. Acesta este cu adevarat o incantare pentru ochi.

Durabilitate, nu grandoare
Noua gama Philips TV are un design european reinnoit, rafinat. Chief Designer-ul Rod White explica: 
„Consumatorii ies din recesiune, si totusi simt nevoia sa dea dovada de o anumita moderatie. Noi am avut sarcina sa cream design-uri adecvate pentru acesti consumatori, care apreciaza in general un interior minimal si au obiceiuri de achizitionare selective, in incercarea de a reduce aglomerarea de obiecte din casa. Cuvintele cheie pentru acestia sunt elegant, , durabil si la moda. Bineinteles, cu respect pentru tehnica si maiestrie. Astfel, noul nostru design pune accent mai mult pe rafinament si durabilitate decat pe grandoare”.
Sasiul extrem de subtire si dimensiunile foarte restranse, cu o rama foarte ingusta, sunt caracteristicile filosofiei de design „delicatete vizuala a Philips, permitand o conectare fara cusur la tehnologia Ambilight pe trei laturi.
Philips TV. Arata mai bine
Noua gama TV este comunicata sub mesajul: „Philips TV. Arata mai bine”. Gama include urmatoarele modele si dimensiuni: 
•    6412 – Variante de ecran disponibile: 43” 49” 55” 65”
•    6482 – Variante de ecran disponibile: 49” 55”
•    7502 – Variante de ecran disponibile: 49” 55” 65”
•    9002 OLED – Varianta de ecran disponibila: 55”
Intreaga colectie Philips TV 2017 va fi disponibila in magazine in urmatoarele 4 luni. Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati www.looksbetter.eu.

TP Vision este un jucator cheie pe segmentul divertismentului digital video la nivel mondial. TP Vision se axeaza pe dezvoltarea, producerea si comercializarea televizoarelor Philips in Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay si anumite tari din regiunea Asia-Pacific. Realizam acestea prin imbinarea experientei noastre in design si mostenirii Philips in inovatie TV cu excelenta operationala, flexibilitatea si viteza tehnologiei TPV. Toate aceste atuuri ne permit sa aducem pe piata televizoare de inalta calitate: inteligente si usor de utilizat, cu un design sofisticat. Credem in produse care ofera consumatorilor o experienta TV superioara. Datorita televizoarelor Philips, TP Vision este lider global pe piata de ospitalitate. TP Vision este licentiatul exclusiv de brand al televizoarelor Philips pentru tarile mentionate mai sus. TP Vision are aproape 2.000 de angajati in mai multe zone de pe glob si este detinuta 100% de TPV, producator TV mondial de top de monitoare si LCD, care vinde si comercializeaza televizoarele Philips in China. De-a lungul anilor, grupul TPV a reusit sa-si stimuleze dezvoltarea profitand de economiile de scara si competentele sale principale in cercetare si dezvoltare, productie, eficienta logistica si calitate.


Autor:
<< back to overview ::: Index stiri ::: Trio Huillet in concert la cea de-a IV-a editie a evenimentului Suflet in culori - 13-03-2017 >>
| | Accesari: 4677 |

English Espaol Romn

Consulul Onorific

al Republicii Orientale Uruguay
 la Bucureti

15 apr.1992-12 febr.2009

Octavian Andronic


Galera


Cine este online

8 anonymous users and 0 registered users online.

You are an unregistered user or have not logged in.