Republica Orientala Uruguay - Consulatul onrific acreditat la Bucuresti

Stire tematica:

libertatea : Ilie Nastase le cere tricolorilor sa practice un fotbal frumos: ?Spectacol, nu cu fundul in poarta?

Wednesday 29 February 2012

Ilie Nastase le cere tricolorilor sa practice un fotbal frumos: ?Spectacol, nu cu fundul in poarta?

Ilie Nastase (65 de ani), fosta glorie a tenisului romanesc, ne-a dezvaluit cum si-ar dori sa evolueze tricolorii in meciul cu Uruguay. Pretinde ca nu-i da sfaturi selectionerului Piturca, dar ca s-a saturat de fotbalul jucat cu frica-n san, la rezultat.

Libertatea: Cum ar trebui sa joace Romania cu Uruguay? Ilie Nastase: Indiscutabil ca intalnim o echipa foarte buna, iar daca vom invinge in acest meci, victoria ar fi ca un balon de oxigen pentru tricolori. Eu nu ma bag la chestiuni care tin de jocul formatiei. Ar fi incorect din partea mea. Piturca este antrenor si el face echipa

Totusi, ar trebui sa jucam la rezultat sau pentru spectacol? Publicul si-ar dori o victorie. Asa ca trebuie sa evoluam cu dorinta de a castiga, la spectacol. Nu putem juca la infinit cu fundul in poarta. Un rezultat favorabil ar readuce publicul in numar mare la stadion.

Mircea Sandu mizeaza pe prezenta a cel putin treizeci de mii de spectatori, dar s-au vandut doar 5.000 de bilete... Normal ar fi sa vina mai multi spectatori. E vorba de echipa nationala si, sa nu uitam, Uruguayul e o formatie bine cotata la nivel international. Cred ca romanii se vor mobiliza in ultima zi si vor umple stadionul.

Cat va conta pentru Adrian Mutu faptul ca va purta banderola de capitan? Mutu a mai fost capitan de echipa, dar faptul ca va purta din nou banderola este un lucru bun pentru el. La Cesena, echipa lui de club, nu trece prin cea mai buna perioada (n.r. - ultimul loc in Serie A), asa ca o posibila victorie in fata Uruguayului va conta mult si pentru moralul lui.

Voteaza articolul!

0

0

| 14 vizualizari

2012-02-29

Autor: